Maksutavat

Maksaa voit kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Luottokortilla maksaminen on turvallista. Maksu tapahtuu aina suojatun ssl-yhteyden yli. Maksukorttien tietoja ei säilytetä Putjan palvelimella.

Toimituskulut


Ilmainen toimitus koko manner-Suomeen. Pienet paketit toimitetaan suoraan postilaatikkoon. Isommat paketit voit noutaa helposti valitsemastasi pakettiautomaatista (Postin tai matkahuollon).

Toimitus

Lähetän tilauksesi mahdollisimman nopeasti, pääsääntöisesti 1-3 arkipäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Tilauksesi on perillä normaalisti 2-7 arkipäivän kuluessa. Saat toimitusvahvistukset ja seurantakoodin sähköpostiisi kun tilauksesi on lähetetty. 

Palautus

Tuotteilla on ilmainen 30 päivän vaihto ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja pesemättömiä tuotteita. Sovi palautuksesta etukäteen sähköpostilla: katja@putja.fi

Takuu

Tuotteilla on 12kk takuu ostopäivästä alkaen. Takuu kattaa mahdolliset materiaali ja valmistusvirheet. Takuu ei kata luonnollista kulumaa tai väärän hoidon seurauksia, joten muistathan noudattaa pesuohjetta.

Tilaa muutaman kerran vuodessa ilmestyvä uutiskirje, niin saat ajankohtaiset tarjoukset sähköpostiisi.